Paternal Ancestry

Dankzij de vergevorderde technologie wordt het tegenwoordig steeds gemakkelijker om betrouwbare gegevens omtrent je afkomst naar voren te brengen. Wij helpen je graag verder door een betrouwbare DNA-test bij je af te nemen. Zodat je daar meer inzicht over krijgt. Hieronder de voordelen van een DNA-test.

Gemakkelijk uit te voeren

Misschien denk je bij het woord DNA-test al aan een enge test met naalden en dergelijke. Daar hoef je gelukkig niet bang voor te zijn, want de test is vrij gemakkelijk af te nemen via een uitstrijkje. Dit hoeft dus niet lang te duren en dat is natuurlijk zeer voordelig. Daardoor is de drempel misschien ook wat lager om dit te doen. Veel mensen vinden het namelijk toch wel een beetje eng, maar dat is dus niet nodig.

Betrouwbaar

De gegevens zijn ook zeer betrouwbaar, want dat is het voordeel van een DNA-test. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om criminelen achter de tralies te krijgen, want het is een goede bewijsvoering. Maar het kan dus ook gebruikt worden om de afkomst van je familie te achterhalen. Het wordt allemaal uitgevoerd door een betrouwbaar lab dat hier al veel ervaringen mee heeft. Natuurlijk kun je van te voren vragen aan ons stellen over die betrouwbaarheid. Want misschien zijn er bepaalde zaken die je toch nog aan het hart liggen. Dan kun je gewoon contact met ons opnemen en dan beantwoorden we je vragen zo goed als dat kan.

Heel ver terug

De kracht is ook wel dat je heel ver terug kunt. Dus niet alleen twee of drie generaties, aangezien die kennis vaak al wel duidelijk is. Misschien door verhalen van je grootouders bijvoorbeeld. Maar met een DNA-test gaat het echt over heel lang geleden. Denk daarbij aan duizenden jaren. Er kan dan redelijk goed worden vastgesteld uit welke regio’s je komt.