DNA Heritage

De geschiedenis is natuurlijk een zeer interessant gegeven. Niet alleen de gemeenschappelijke geschiedenis zoals wij die kennen als het gaat om wereldgebeurtenissen, maar ook je eigen geschiedenis. Waar kom je vandaan als mens? Hoe ben je terechtgekomen waar je nu bent? Wat is de etnische afkomst van je voorouders. Heel veel mensen hebben hier geen weet van en dat is natuurlijk jammer. Het heeft namelijk veel voordelen om dat te weten. Wij verkopen testen die naar een lab worden verstuurd, zodat je betrouwbare data hebt over waar je voorouders vandaan komen. Maar wat zijn daar de voordelen van?

Verlost van je nieuwsgierigheid

Een belangrijk voordeel is dat het ervoor zorgt dat je verlost bent van je nieuwsgierigheid. Het is immers evident dat veel mensen daarover praten met familieleden. Misschien heb je wel eens aan je vader of grootvader gevraagd waar jullie precies vandaan komen. Dan krijg je misschien geen bevredigend antwoord, maar het voordeel van een DNA-test is dat je zeker weet dat je een goed antwoord krijgt. Dat betekent dat je nooit meer zelf hoeft te filosoferen over hoe alles nu precies in elkaar steekt. Je bent dus verlost van je nieuwsgierigheid en dat is een groot voordeel.

Zeer ver terug

Een ander voordeel van een DNA-test is dat je zeer ver terug in de tijd kunt. Het is dus niet enkele generaties, want meestal is dat nog vrij makkelijk te traceren door bijvoorbeeld naar verhalen te luisteren. Of bijvoorbeeld ergens bij de gemeente een kijkje te nemen. Maar het gaat echt over verre voorouders. Denk daarbij bijvoorbeeld zelfs aan de Romeinse tijd en dergelijke. Zo ver kan er tegenwoordig terug worden gegaan en dat is natuurlijk fantastisch.

Goede technologische standaarden

We begrijpen maar al te goed dat je zo betrouwbaar mogelijke informatie wil hebben als het gaat om je afkomst. Dat kunnen wij dan ook garanderen, omdat onze data naar een officieel lab wordt gebracht waar dit op een rechtmatige wijze kan worden gecontroleerd. Zo weet je altijd zeker dat de informatie betrouwbaar is.

Wil je graag een DNA-test laten afnemen? Dit is vrij simpel en hoeft niet veel tijd te kosten. Voor meer informatie kun je daaromtrent contact met ons opnemen. We staan je graag ter woord om je vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen.