DNA Test Afkomst

Lijkt het je leuk om meer over je afkomst te weten? Bijvoorbeeld om na te gaan waar je precies vandaan komt? En dat we het dan niet hebben over een korte periode, maar echt je afkomst van lang geleden. Vaak is dit informatie waar je ouders en grootouders ook weinig van afweten, dus het is wel zo leuk om gebruik te maken van de huidige technologie, zodat dit voor jou een stuk inzichtelijker wordt gemaakt. In dit artikel bespreken we aan aantal belangrijke aspecten van deze DNA Test.

Betrouwbaar

We begrijpen heel goed dat je wil dat een DNA-onderzoek zeer betrouwbaar is. Gelukkig kunnen wij dit garanderen, want onze tests worden gedaan in een lab die daarvoor is geaccrediteerd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er foutieve informatie naar voren komt, want dat zou natuurlijk hartstikke zonde zijn. Natuurlijk kan niet alles worden vastgesteld, maar we proberen de informatie op een zo betrouwbare manier aan te leveren.

Privacy

We leven in een maatschappij waarbij onze privacy steeds meer een belangrijk ding is. Daarom zijn er ook veel nieuwe wetten gekomen die de privacy van burgers moet beschermen en dat is maar goed ook. Het zijn namelijk gegevens waarvan je niet wil dat iemand ermee aan de haal gaat. Bij ons wordt de DNA-test privé en zeer veilig uitgevoerd, zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook maken we gebruik van encryptie. Dit zijn geheime codes, waardoor mensen met slechte bedoelingen niet met je gegevens aan de haal kunnen gaan.

Welk nut heeft DNA

Natuurlijk vraag je jezelf af welk nut DNA nu heeft. Want je weet ongetwijfeld wel dat DNA bijvoorbeeld wordt gebruikt om criminelen op te pakken, maar het kan dus ook worden gebruikt om informatie over je stamboom naar voren te brengen. Een DNA-test kan eventuele stamboom verbindingen namelijk toewijzen of afwijzen en dat is zeer bruikbare informatie. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van big data, zodat je gegevens kan worden gekoppeld aan bepaalde regionen.

Wil je graag meer te weten komen over je afstemming. Bijvoorbeeld omdat je geadopteerd bent en hier weinig kennis over hebt? Dan kun je contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder met het verdere proces. Ook met eventuele vragen kunnen wij je natuurlijk helpen.